شویدپلو با گوشت قلقلی و ادویۀ کاری عطر و طعم فوق العاده‌ای دارد.

شوید پلو

اگر در تهیۀ غذا‌ها کمی خلاقیت داشته و ریسک‎پذیر باشیم، می‌توانیم طعم‌های جدیدی را تجربه کنیم.شوید پلو با گوشت قلقلی غذای لذیذی است که به‌آسانی تهیه می‌شود و تنوع خوبی در برنامۀ غذایی است.

مواد لازم

برنج خام: ۲ پیمانه
گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم
شوید خشک یا تازه خرد شده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
سیب زمینی: یک عدد
پیاز: یک عدد پیاز
پودر‌ کاری: یک قاشق مربا‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

شوید پلو

پیاز را رنده کرده، آب اضافی را می‌گیریم تا گوشت قلقلی وا نرود و منسجم بماند. پیاز، گوشت چرخ‌کرده، نصف پودر‌کاری، نمک و فلفل را با هم ورز می‌دهیم. داخل ماهیتابه روغن ریخته، از مخلوط گوشت کمی برمی‌داریم و گرد کرده، داخل ماهیتابه ریخته و در آن را می‎بندیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گوشت قلقلی‌ها هم سرخ شوند و هم بپزند.
سیب زمینی را نگینی خرد کرده، داخل ماهیتابه با روغن داغ شده با کمی زردچوبه می‌ریزیم. زردچوبه باعث می‌شود سیب‌زمینی بعد از سرخ شدن، خوش‌رنگ‌تر و خوش‌طعم‌تر شود.
بعد از پختن و سرخ شدن گوشت‌ها، آن‌ها را از ماهیتابه در می‌آوریم و بعد سیب‌زمینی‌هایی را که سرخ شدند، داخل ماهیتابه گوشت قلقلی می‌ریزیم. نمک و بقیۀ پودر‌ کاری را اضافه کرده، تفت می‌دهیم تا مزۀ ادویه‌ها و روغن گوشت به خورد سیب زمینی‌ها برود. برنج را آبکش کرده، سیب‌زمینی، گوشت قلقلی و شوید را با آن مخلوط می‌کنیم. در آخر، مخلوط برنج را داخل قابلمه‌ای که کف آن را کمی چرب کردیم، ریخته و نصف استکان آب دورتادورش می‌دهیم. اگر برنج کم روغن بود، برای این‎که خشک نشود، کمی کره روی برنج می‌دهیم. ۳۰ تا ۴۵ دقیقه می‌گذاریم تا برنج دم بکشد.

همچنین بخوانید:

آش رشته ، طعم خوش خاطره ها

از دست ندهید:   دکوراسیون اتاق خواب کودک ؛ با یک ترفند کم هزینه

دلمه برگ مو ، پیچیدنی خوشایند

املت تونسی ، شاکشوکا


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

mentally بزرگترین اندیشمندان جهان یونیتی کار کارویس Susan آهنگ جدید رضا ام راد به نام گوز یاشی دکتر رضا تقی زاده کيت کت - تبليغات Nicole Dawn