کیک ماکارونی غذایی است که شکل جذابی دارد و حاوی مواد مغذی است.
ماکارونی غذای خوشمزهای است که اکثر افراد آن را دوست دارند؛ بهخصوص از نوع کیکش! کیک ماکارونی بهدلیل مزه و شکل خاصی که دارد، غذایی پرطرفدار درمیان کودکان است.
پنیرپیتزا: 5 قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده: یک کاسه ماستخوری
زعفران: یکچهارم قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی: 3 قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
ماکارونی: 300 گرم
روغن: نصف فنجان
نمک و فلفل: به میزان لازم
تخممرغ: 3 عدد
ماست: 3 قاشق غذاخوری
سوسیس: 2 عدد کوچک
فلفلدلمهای: یک عدد کوچک
یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ میکنیم. گوشت چرخکرده را اضافه کرده، هم میزنیم.
نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه میکنیم. فلفلدلمهای خردشده را اضافه میکنیم. مایۀ گوشتی آماده است.
در یک قابلمه، آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه میکنیم. ماکارونیهای دراز را نصف کرده، در آب جوش میریزیم. بعد از حدود ده دقیقه، ماکارونی نرم میشود. آن را آبکش میکنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن میریزیم.
ماست را با قاشق هم میزنیم، تخممرغ و زعفران دمکرده را با آن مخلوط میکنیم. ماکارونی آبکش شده را با مایۀ تخممرغی مخلوط میکنیم.
ته قالب را با کمی روغن چرب میکنیم. نصف ماکارونی را در قالب ریخته، دوسوم مایۀ گوشتی را روی آن میریزیم. سپس کمی پنیر پیتزا روی آن میپاشیم. مایۀ گوشتی نباید با کنارههای ظرف تماس پیدا کند.
بقیۀ ماکارونی را میریزیم و روی قالب را با یک فویل میپوشانیم. ماکارونی را در قالب، با دست یا قاشق، فشرده میکنیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (160 تا 180 درجۀ سانتیگراد) روشن میکنیم و قالب را برای مدت 45 دقیقه در طبقۀ وسط فر میگذاریم. کیکماکارونی پختهشده را از فر درآورده، ده دقیقه میگذاریم تا سرد شود، سپس آن را از قالب درمیآوریم.
بقیۀ پنیرپیتزا و سوسیسهای خردشده و بقیۀ مایۀ گوشتی را روی کیک میریزیم و آن را پنج دقیقه زیر شعلۀ گریل فر قرار میدهیم تا پنیرها ذوب و طلاییرنگ شوند.
اگر میخواهید کیک ماکارونی دوطبقه داشته باشید، مقدار مواد را بیشتر کنید و در دو قالب با اندازههای متفاوت بگذارید. پس از آماده شدن، آنها را روی هم قرار دهید.
بیشتر بخوانید :
درباره این سایت